Om oss

Vi på Styr och regler installerar och underhåller styr- och reglersystem. Bland de tjänster vi tillhandahåller är att förse din byggnad eller bostad med ett väl fungerande värme- och ventilationssystem.

Erfaren leverantör med expertis inom styr & regler

Vi erbjuder prisvärda och effektiva styr- och reglersystem. Kontakta oss så skickar vi en gratis offert! Våra hantverkare ger service och underhåll, och alla våra medarbetare är experter inom branschen. Vi har lång erfarenhet av både större och mindre projekt inom styr & regler.

Avancerad reglerteknik

Avancerad reglerteknik kan i dag användas för att anpassa inomhustemperaturen precis efter egna önskemål. Det går till exempel att ha olika inomhusklimat i olika rum. Sovrummet kanske passar bättre att ha en lägre temperatur i under nattetid, för bättre nattsömn.

Genom att investera i ett modernt styr- och reglersystem har du möjlighet att både spara pengar på energikostnader och skapa ett bättre inomhusklimat som är anpassat till individen eller till specifika ändamål, som en optimerad arbetsmiljö.

Ett väl underhållet ventilationssystem är också positivt för hälsan, då god ventilation är nödvändig för att undvika fuktskador och skadliga luftpartiklar. När luften innehåller skadliga partiklar kan det orsaka andningssvårigheter eller utlösa astma och allergier.

För att undvika detta är det klokt att investera i ett bra styr- och reglersystem med ett väl anpassat värme- och ventilationssystem. Kontakta oss idag för en förmånlig offert!